Инфо

18. новембар 2021.18. нов 2021.
Љ. Ивковић

Љ. Ивковић

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Победа за миран одмор

Медицнар ће од недеље бити на дужем одмору, међутим пре тога, Шапчанке очекује важани тежак меч где су бодови вредни, јер одржавају реалне шансе да се тим на пролеће пласира у плеј оф. Слично жели и Младост.

Шапчанке су направиле искорак по питању борбености, залагања. Иако би два бода од шест могућих на три тешка гостовања задовољила све у клубу, остао је жал на крају низа бар за још једним пропуштеним, јер је искуство ривала у Инђији и Нишу однело превагу, не већи квалитет. Плеј оф је далеко два бода, за Пазовчанке Медицинар је далеко два бода. Иако је добро стартовала, Младост је у кризи резултата и у Шабац долази после пет узастопних пораза, а пре њих је била чак и друга на табели. Изградили су искусан тим, предвођен већ чувеном играчицом Младости Лепосавом Глушицом, ту су сестре Којичић, вероватно највећа опасност, Јелена Булатовић, искусна Дуња Орловић на пивоту и Јована Станојевић на голу. По именима реч је о врло квалитетном саставу пред императивом како би сачувао плеј оф сан.

Наиса - Медицинар 30:29 (14:13)
СЦ “Чаир”. Гледалаца: 300. Судије: Мошорински (НС) и Панџић (Зрењанин). Седмерци: Наиса 4(2); Медицинар 2(2). Искључења: Медицинар 2 минута.
НАИСА: Недељковић, Гуџић, Ранђеловић, Петковић 5, Ђуровић, Вељковић 6, Дапла, Стојановић 9, Михаиловић, Петковић, Ивановић (8 одб.), Милошевић, Стаменковић 5 (2), Николић 3, Младеновић, Белић 2.
МЕДИЦИНАР: Обреновић 5, Којић, Радукић, Нинковић (9 одбрана), Томковић 7, Цвејић, Кажић, Цветиновић, Васић 2, Крстић 3(2), Мандић 2, Ракић 6, Цвијановић, Ивковић 4, Глишић.


Претходних сезона ривалке су играле интересантне мечеве. у јанурау претходне Младост је победила у Шапцу, али сваки пут су били неизвесни мечеви.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa