Инфо

18. новембар 2021.18. нов 2021.
За прву победу од 16. октобра (фото: С. С.)

За прву победу од 16. октобра (фото: С. С.)

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Потрага за победом

Криза резултата. Пет мечева без победе. Пропшуштена прилика да се искористе слабе игре водећих екипа. Подрински дерби
Мачва је имала старт и средину полусезоне изнад очекивања, али је од 16. октобра без лигашке победе и после неуспеха у Новом Саду где је против фењераша изгубила два бода, (0:0), тај низ износи пет мечева. Још већи жал остаје због поглед ана табелу где није искоришћен лош период Младости и Инђије. Неефикасност и много пропуштених прилика су однели бодове. Можда је идеалан тренутак да се промени то дерби Подриња против Лознице, старог ривала и тима који није ни на тренутак показао да заслужује борбу за Супер лигу коју су најављивали.

Кабел - Мачва 0:0 (0:0)
Нови сад. Гледалца: 50. Главни судије: Александар Лукић (Ваљево); помоћници: Тубић (КГ) и Тодоровић (Јагодина). ЖУТИ КАРТОНИ: Пиргић, Ивеља, Павлица (Кабел); Стевановић (Мачва).
МАЧВА: Самуровић, Тојчић, Пешић, Јевтић, Белић, Ристановић (Чворић), Адамовић, Стевановић, Мијаиловић, Гигић (Панић), Арамбашић (Тримановић).


Лозницу су неки постављали испред Мачве на крају сезоне, а сада Шапчани заостају четири бода за другим местом, Лозничани исто толико за плеј офом. Три меча нису победили, имали су неке добре тренутке, један од њих баш против Мачве у Клупцима (4:1), но без неког доброг периода. Понели су епитет непријатног изненађења. Много је познатих имена у Лозници, искусних играча, неколико играча Мачве: Ристивојевић, Ивић, Милинковић, Матић...

-Сваки меч је за нас дерби, јер је ово тим који се доказује из дуела у дуел. Свакако да ће бити тежак меч, не само због традиционалног ривалитета, већ и због чињенице да Лозница не одустаје од највиших амбиција, а опет три дуела не зна за победу, те је чак четири бода далеко плеј оф и сигурно да ће и они само о победи размишљати – рекао је тренер Мачве Борис Савић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa