Инфо

25. новембар 2021.25. нов 2021.
БК Мачва (фото: БКМ ФБ)

БК Мачва (фото: БКМ ФБ)

БОКС: НЕВИДЉИВИ ХЕРОЈИ

Нове шабачке медаље

Шабачки боксери имали су прилику да се представе на интернационалној ревији „Невидљиви хероји“ организованој у Новом Саду у част свих Новосађана који су изгубили живот у ратовима деведесетих година. аБоксер клуба „Шабац“ Душан Станковић освојио је злато у категорији кадета до 52 кг. Титулу је освојио кроз да тријумфа. Једногласном одлуком судија у полуфиналу је победио Миљића 3:0, а потом у финалу, истим резултатом репрезентативца Кипра Софоклеуса. Кипранин је у полуфиналу победио Тодића из Вождовца.

Душан Станковић (фото: БКШ ФБ)


Шабачка „Мачва“ је освојила два сребро и бронзу. Лука Николић се међу јуниорима до 52 кг пласирао у финале победивши Кипранина Николауа 3:0, а у борби за залто савладао га је Миле Јовановић. Међу сениорима (до 86 кг) Иван Илић је у финалу поражен од Вуковића. Бронзу је понео и Матеја Богдановић у категорији до 48 кг, победио га је у полуфиналу Ранковић. Непосредно пред турнир повредио се Саша Тадић, док је са екипом допутовао и Матија Мурић, који није имао ривале у својој категорији.

Боксер Партизана, родом из Мачве, Игор Рогић заслужио је после титуле у Скопљу бронзу међу сениорима до 71 кг. Савладао је репрезентативца Словеније Гашпара у мечу за одличје.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa