Инфо

2. децембар 2021.2. дец 2021.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Петловача

Спортски терен

Конкретно у овој образовној институцији, старој 180 година обишли су изведене радове на реконструкцији спортског терена, чиме су створени знатно бољи услови за психофизички развој деце и квалитетније извођење наставе. То је коштало око 1,8 милиона динара, а средства су обезбеђена делом из враћеног пореза на имовину грађана Петловаче, а делом из градског буџета
Грaдoначелник Шапца др Александар Пајић са сарадницима обишао је прошлог четвртка реализоване радове на реконструкцији спортског терена Основне школе “Јован Цвијић” у Петловачи. Овом приликом је изјавио да Шабац наставља активности на стварању приближно истих услова за школовање деце у селу и граду.

Конкретно у овој образовној институцији, старој 180 година обишли су изведене радове на реконструкцији спортског терена, чиме су створени знатно бољи услови за психофизички развој деце и квалитетније извођење наставе. То је коштало око 1,8 милиона динара, а средства су обезбеђена делом из враћеног пореза на имовину грађана Петловаче, а делом из градског буџета.

-Промењена је и столарија у школи (1,5 милиона динара из градског буџета). Радићемо на изградњи нове школске ограде, електро мреже у овом делу и видео надзору. Све то заслужују ученици, њих 160 у школи и 30 у предшколском образовању, поред врло прометног пута. Град Шабац је град будућности и сваки ученик, сваки мештанин нам је подједнако значајан, поручио је градоначелник Пајић.

Захваљујући се на свему, директор школе Владимир Симовић је изјавио да ово има велики значај, како за квалитетније извођење наставе физичког, тако и будуће инвестиције за наставу информатике. Позвао је градоначелника на прославу 180. годишњице школе, а у сличном тону говорио је и Ненад Врућкић, председник месне заједнице Петловача који је додао да асфалтирани терен школе користе и други, али пре свих млади, за разне спортске активности у поподневним сатима и у толико је ова вредна инвестиција значајнија за грађане Петловаче.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa