Инфо

2. децембар 2021.2. дец 2021.
Асфалтирана  Дринска улица
Мајур

Асфалтирана Дринска улица

Грађани Дринске улице обратили су се месној заједници за реализацију овог посла. Савет месне заједнице је прихватио њихову иницијативу и уз помоћ града, који успешно сарађује са својом државом ово је и реализовао на обострано задовољство
Градоначелник Шапца др Александар Пајић, обишао прошлог четвртка радове на уређењу Дринске улице у Мајуру. Ради се о 650 метара улице која је после дужег времена асфалтирана, а у њој живи 45 домаћинстава.

- Желимо да створимо исте услове за живот грађана у селу и граду. Настављамо данас са том активношћу у Мајуру. Асфалтирана је Дринска улица, као део наших активности на асфалтирању сеоских улица у укупној дужини од 60 километара. Средства за овај значајан посао обезбедили смо заједничким улагањем мештана и града. Укупно девет милиона динара. Следе радови на “улепшавању” ове улице, постављањем свега што је потребно на асфалт, који долази до сваке куће, поручио је између осталог већем броју присутних мештана, презадовољних учињеним. Задовољство је кажу веће имајући у виду да су ово дуго очекивали.

- Грађани Дринске улице обратили су се месној заједници за реализацију овог посла. Савет месне заједнице је прихватио њихову иницијативу и уз помоћ града, који успешно сарађује са својом државом ово је и реализовао на обострано задовољство, истакао је председник месне заједнице Мајур Иван Нешковић, набрајајући и више других успешних активности од значаја за живот грађана у овом селу.
Своје дивљење урађеним није скривао ни Игор Максимовић, један од становника ове улице.
Љ.Ђ.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa