Инфо

2. децембар 2021.2. дец 2021.
Чекају нове власнике: Трофеји 2020. године

Чекају нове власнике: Трофеји 2020. године

63. ИЗБОР НАЈБОЉИХ У СПОРТУ ПОДРИЊА

Ви бирате своје лауреате

Лист „Глас Подриња“ традиционално бира најбоље представнике спорта на нашем подручју у години која је већ закорачила у последњи месец. Као што је већ постала традиција, свој глас дају и наши читаоци. У броју пред вама и у наредна три штампана издања налази се купон за гласање где од понуђених опција бирате најбоље у категоријама спортисткиње, спортисе и спортског колектива.

У категорији колектива жири у саставу: Иван Митровић, судија Основног суда у Шапцу, један од најбољих баскеташа бивше Југославије; Милош Митровић, некадашњи рукометаш, играч са највише наступа у историји Металопластике, Зоран Живковић, директор Гласа Подриња и Душан Благојевић, спортски уредник Гласа Подриња, одлучио се за четири алтернативе. Кајак клуб „Зорка“ сениорског и свеукупног екипног шампиона Србије; Рвачки клуб „Витез“ повратник а у Супер лигу; Ватерполо клуб „Шабац“ освајач седам националних медаља у млађим категоријама, од чега две дупле круне и Рукометни клуб „Металопластика“ финалиста Купа, шампион Србије до 12 година. Међу спортисткињама су: Јелена Нинковић, голман Медицинара; Милица Познановић, вицешампион Србије у бацању кугле и диска; Гордана Пешић, најбољи стрелац у категорији ваздушна пушка међу особама са инвалидитетом и Олга Степановић, капитен кошаркашица Дуге. Код спортиста у понуди су: Семиз Аличић, сенироски шампион Србије, репрезентативац учесник Светског првенства у боксу; Момчило Гајић, рвач, репрзенетативац и вицешампион Купа Србије; Митар Паликућа, шабачки параолимпијац и шампион Србије у стоном тенису за особе са инвалидитетом; Михаило Суботић, вишеструки шампион Србије у кајаку, учесник европских олимпијских квалификација, као и представници колективног спорта Марко Срдановић, првотимац Металопластике; и Радослав Филиповић, повремени репрезентативац, голман ВК Шабац.

Жири ће као и претходних година имати свој избор. Од епидемиолошке ситуације зависи место, начин и време доделе признања. Подсећамо на купону су у појединачним категоријама само имена сениорки, односно сениора, док у избору жирија постији категорија најбољих младих спортиста.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa