Инфо

2. децембар 2021.2. дец 2021.
У. Тодоровић (МП)

У. Тодоровић (МП)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА

Припема за плеј оф

Од када је Раднички победио Црвену Звезду у Београду у претходном колу постало је јасно да је Металопластика у плеј офу и математички, а иако нема преношења бодова, наредне утакмице су важне због раста самопоуздања и уигравања за најважнији део сезоне. У Панчеву су „плави“ заслужено прекинули неугодну серију у том граду, учврстили се на другом месту и припремају преостала два меча.

Динамо (П) - Металопластика 30:34 (17:20)
Хала “Стрелиште”. Гледалаца: 250. Судије: Ковач (Звечан) и Милосављевић (К. Митровац). Седмерци: Динамо 2(1); МП 1(1). Искључења: Динамо 14; МП 14 минута.
ДИНАМО: Стаменковић 1, Мулуновић, Чабрило, Бошковић 1, Станић, Остојић 4, Перић, Продановић, Перовић 3 (1), Дистол, Павловић 4, Урта, Голубовић 5, Костадиновић 1, Радовић 11, Биркенхауер.
М’ПЛАСТИКА: Павковић, Додић 5, Јевтић, Н. Миловановић 6, Ћосић 1, Срдановић, Ф. Миловановић, Аиди, Антонијевић 3, Иванић 2, Арсић, Терзић, Цвијановић, Тодоровић 6, Миленковић 3, Мештер 8 (1).


Резултатски нису превише важни дуели са Радничким у Шапцу, свакако ће још два пута против Крагујевчана у плеј офу, нити против Обилића који ће у борбу за опстанак, али први је битнији у покушају да се реванширају „пластичари“ за пораз у првом делу сезоне и реално најслабије одиграну утакмицу ове сезоне.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa