Инфо

2. децембар 2021.2. дец 2021.
Сви ми који волимо ФК Мачва Шабац (ФБ)

Сви ми који волимо ФК Мачва Шабац (ФБ)

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Ново буђење наде

Говорили смо у претходном броју о тмурном небу изнад Мачве, а онда је сунце изненадило и пробило се кроз облаке. Простор је направио тим и одличан ударац младог Мијаиловића у финишу меча за велику победу на Бањици, против захухталог Рада 1:0. Оба тима су имали своје прилике, Шапчани су једну искористили и поново порбудили наду да суперлигашки сан још живи.

Рад - Мачва 0:1 (0:0)
Бањица. Гледалаца: 300. Главни судија: Никола Ђорђевић (Аранђеловац); помоћници: Новаковић (Београд)и Обрадовић (Рача). Стрелац: Владимир Мијаиловић у 74.мин. Жути картони: Блажић, Шарац, Стевић, Ђорић (Рад); Мијаиловић, Арамбашић, Тојчић, Адамовић, Марјановић. Самуровић (Мачва).
МАЧВА: Самуровић, Тојчић, Пешић, Јевтић, Поповић, Белић, Адамовић, Марјановић, Мијаиловић (Ристановић), Гигић (Чворић), Арамбашић (Стевановић).


Да усни и миран зимски сан потребно је да „црвено-црни“ победе у дербију Јавор у понедељак, пред својим навијачима, то је неопходан предуслов, а још „ушушканије“ би било да победом одмор не дочекају играчи Младости и да митровачки Раднички одигра у Новом Саду као и почетком јесени у Шапцу. Јавор још увек има највише амбиције, а пред старт сезоне био је и први фаворит. Неубедљиво су стартовали, али од 10. октобра не знају за пораз, имају меч мање и у налету су. Имају други напад Лиге, другу одбрану, а у последња два месеца су у најбољој серији. Предводе их Ивеља и интернационалац суперлигашког искуства Танко, ту су Николић, ветеран Одита, Елиомар... Дуел ће бити показатељ да ли је Мачва кадар за борбу са најбољима до краја. Меч је заказан за понедељак, од 15 часова.

-Тежак меч у којим морамо без Мијаиловића. Гостује нам екипа у најбољој форми и сигурно да жели три бода и не размишља о другачијем исходу, а жељу исту имамо ми, надам се добром мечу и победи – рекао је тренер Борис Савић.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa