Инфо

9. децембар 2021.9. дец 2021.
Помоћ Десанки Лукић
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

Помоћ Десанки Лукић

Пезионерка Десанка Лукић живи у Дебрцу. Сама није у могућности да инсфинансира прикључак на електро мрежу. Протеклог понедељка тим из локалне самоуправе и надлежних служби посетио је пензионерку у Дебрцу. Никола Кузмановић је појаснио да када се стекну услови решавањем имовинско-правних односа може да се крене у реализацију довођења струје од чега би корист имали и остали житељи тог дела Дебрца у домену које има ЕПС-Владимирци.

Здравко Перић директор Центра за социјални рад је обећао помоћ у оквиру својих могућности, а секретар Црвеног крста Владимирци Петар Поповић уручио је помоћ која јој је и до сада достављана. Заменик председника Општине Владимирци Милорад Милинковић је сумирао посету:
„ Ми смо вољни да помогнемо да колико можемо укључимо се у наставак посла који подразумева израду пројектне документације за трафо станицу и десетак бандера. Уз већ помињане имовинско-правне односе спремни смо платити прикључак струје али и помоћи око послова у надлежности наше Локалне самоуправе. Надамо се на задовољство свих“, рекао је Милинковић.

Десанка Лукић је видно дирнута посетом изрекла бескрајну захвалност општини која брине о житељима који сами нису у могућности да своје проблеме реше.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa