Инфо

9. децембар 2021.9. дец 2021.
Роман „Нека друга ја“  ауторке Кетрин Фокнер у продаји

Роман „Нека друга ја“ ауторке Кетрин Фокнер у продаји

Вулкан издаваштво вам представља дебитантски трилер Кетрин Фокнер, истраживачке новинарке магазина Тајмс, која је своје богато искуство и таленат одлучила да преточи у књижевно дело. Нека друга ја је напет и узбудљив роман, који говори о тежњи сваке жене да се оствари у улози мајке, компликованим међуљудским односима и тајнама које прете да сваког трена изађу на видело.

Хелен има савршен живот: згодног мужа, дивну вилу у викторијанском стилу и дугоочекивану бебу на путу. Али једног дана све се мења. На првом часу за будуће маме, чекајући мужа, његовог брата и прелепу јетрву Серену, која је такође трудна, Хелен упознаје Рејчел, дрску и причљиву жену која се никако не уклапа у Хеленин идилични свет. Она пије и пуши, намерава да сама одгаја дете и упорна је у намери да се спријатељи са Хелен. Упркос свим разликама, помало усамљена, Хелен прихвата Рејчел у свој живот – она је засмејава, улива јој самопоуздање и скреће мисли са брига и страхова.

Први читалац који нам се јави на број телефона 015/353-244 добиће на поклон књигу Нека друга ја


Међутим, Рејчелино слободно понашање с временом постаје забрињавајуће. Она инсистира на томе да што ближе упозна Хелен, њене пријатеље и породицу. Штавише, жели да зна све о њима. Баш сваку, и најмању тајну. Читаоцу убрзо постаје јасно да је Рејчел у Хеленин живот ушла с разлогом, и да је наизглед савршена породица умешана у мрачне догађаје из прошлости.

„Напета прича о тајнама које не умиру. Тензија расте док јуримо према шокантном расплету!“ – Тајмс
Какве тајне крије викторијанска вила и која је улога Рејчел, сазнајте у роману Нека друга ја, који можете купити путем сајта vulkani.rs и у свим књижарама Вулкан.
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa