Инфо

16. децембар 2021.16. дец 2021.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Асфалтирана раскрсница у Мачванском Причиновићу

Радови по приоритетима

Раскрсница обухвата улице: Војводе Мишића, Светог Саве, Раде Кулезића и Краља Петра Првог. Вредност радова пет милиона. Радови у селима се изводе по приоритетима и одлукама мештана
У Мачванском Причиновићу асфалтирана је раскрсница која обухвата улице: Војводе Мишића, Светог Саве, Раде Кулезића и Краља Петра Првог. Асфалтирана је деоница површине 1700 метара квадратних, а при крају је и уређење платоа испред Дома културе, око 750 метара квадратних.

-Ово је раскрсница која је врло прометна, али и небезбедна. Нови ивичњаци и нови асфалт, као и плато иза Дома културе допринеће томе да ова фреквентна раскрсница буде уређена на најбољи начин. Из буџета Града предвиђено је више од пет милиона динара за радове - рекао је градоначелник Шапца др Александар Пајић и нагласио да су мештани радове на овој деоници означили као приоритет, те је Град подржао иницијативу, што ће наставити да чини и у наредном периоду.



-Преостали су радови на електромрежи у неким сокацима у Мачванском Причиновићу и тиме се завршава овогодишња сезона радова. Уверен сам да ћемо са првим лепим данима наставити и са асфалтирањима и радовима на електромрежи, као и свим пројектима који су означени као најважнији нашим суграђанима - закључио је градоначелник.

Представници Мачванског Причиновића истакли су одличну сарадњу са локалном самоуправом и значај уређења деонице пута која пролази кроз њихово место.

-Преостаје нам у још неколико улица постављање уличне расвете. У току је и реконструкција нисконапонске мреже у Дубљанском сокаку. Са завршетком ових радова полако приводимо крају све оно што је планирано за 2021. и имали смо веома добру сарадњу са Градском управом и свим јавним предузећима - рекао је председник Савета месне заједнице Мачвански Причиновић Иван Јевремовић.
М. Ж.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa