Инфо

16. децембар 2021.16. дец 2021.
Форум о здравственој одрживости
Саопштење

Форум о здравственој одрживости

Представници града и републике на форуму у Истанбулу. Представљени примери добре праксе из области јавног здравља, здравствене и социјалне заштите
Представници града Шапца, Јелена Милошевић, чланица Градског већа задужена за социјална питања, др Бранко Вујковић, директор Завода за јавно здравље Шабац, Александар Прица, председник Асоцијације Дуга и Александра Спасојевић, стручна радница, сарадница у Асоцијацији Дуга, учествовали су на регионалном форуму у Истанбулу на тему здравствене одрживости “ Health sustainability forum”.

Делегацију Републике Србије чинили су представници Министарства здравља, Института за јавно здравље Србије, представници градова потписника Париске декларације и представници најистакнутијих организација цивилног друштва на пољу борбе против HIV/AIDS и COVID 19.

На форуму су представљени примери добре праксе из области јавног здравља, здравствене и социјалне заштите, а посебан акценат је био на одрживости превентивних програма цивилног сектора као и на одговорима и изазовима у борби против COVID 19 пандемије.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa