Инфо

16. децембар 2021.16. дец 2021.
Фото: РК Металопластика, Обилић пре паузе

Фото: РК Металопластика, Обилић пре паузе

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА

Разигравање за плеј оф

Први део рукометне сезоне у Србији биће окончан предстојећег викенда када Металопластика својим навијачима жели срећну Нову годину уз меч и сви очекују тријумф против београдског Обилића. Шапчани су апсолутни фаворити, а како два тима не настављају истим путем, већ ће домаћи у плеј оф, гости у плеј аут, меч нема резултатски значај, али нико не воли на дугу паузу после пораза. Резултатска растерећеност даје прилику тренеру Кажићу да разигра још неке играче.

-Када смо обезбедили и математички плеј оф, одлучили смо да дамо већу прилику играчима са мањом минутажом, али и да их суочимо са притиском победе, јер ће сваки од играча бити потребан у плеј офу. Задовољан сам како су одговорили на задатке и очекујем да и против Обилића буду на нивоу и да годину на домаћем терену завршимо победом – истакао је Миодраг Кажић, тренер Металопластике.

Јасно је, победа доноси друго место које нема нумеричке бенефите за плеј оф, али звучи лепше од трећег места. Обилић је играо егал са Војводином 40 минута, водио на полувремену, поклекао у последњем кварталу. Пре тога је савладао Црвену Звезду, те иако је на дну табеле, форма је у успону. Од претходног викенда је јасно, у плеј офу, 14 кола ће играти: Војводина, Динамо, Раднички, Партизан, Дубочица, Рудар, Шамот и Металопластика. У плеј ауту: Ц. Звезда, Југовић, Обилић, Пролетер, Спартак, Мокра Гора и Железничар.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa