Инфо

23. децембар 2021.23. дец 2021.
У селу скоро као у граду
ГРАДОНАЧЕЛНИК ПАЈИЋ ОБИШАО ЗАВРШНЕ РАДОВЕ У МАЧВАНСКОМ ПРИЧИНОВИЋУ

У селу скоро као у граду

Наравно, ово је само део онога што је сеоском подручју потребно, прелазимо и на друга мачванска, посавотамнавска и поцерска села. Сигуран сам да ћемо квалитет живота у сеоском подручју приближити квалитету живота у граду. Настављамо даље да бисмо од Шапца направили град будућности
У Мачванском Причиновићу у току су радови на реконструкцији мреже ниског напона. У Сремској улици замењено је 15 стубова и постављен нови кабловски сноп. Радови су вредни 1,7 милиона динара.

-Битно нам је да свако домаћинство на територији града Шапца има квалитетну електричну енергију и сигурно напајање. Уз помоћ Електродистрибуције Шабац, ове године је уложено 45 милиона динара на квалитетнију нисконапонску мрежу на територији града, што је велики бенефит. Радови су рађени, пре свега, у сеоским домаћинствима, али обављен је и део радова у самом граду Шапцу, каже градоначелник Шапца др Александар Пајић.

У току је и чишћење канала Игњатовица у дужини од 1.100 метара.

- У овој години, урадили смо центар Мачванског Причиновића, асфалтирање улица, постављање ивичњака, плато испред Дома културе, уличну расвету у Јовичића и Павловића сокаку, као и у делу улице Светог Саве. Наравно, ово је само део онога што је сеоском подручју потребно, прелазимо и на друга мачванска, посавотамнавска и поцерска села. Сигуран сам да ћемо квалитет живота у сеоском подручју приближити квалитету живота у граду. Настављамо даље да бисмо од Шапца направили град будућности.

Према речима Ивана Јевремовића, председника Савета МЗ Мачвански Причиновић, завршетком ових радова, приведено је крају све што је планирано за 2021. годину.

- Већ гледамо у будућност, у плановима смо за наредну годину, у којој се надамо да ће наша сарадња са Градском управом бити изванредна, као и до сада и да ћемо подићи квалитет живота у овом месту, каже Јевремовић.
М.Ф.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa