Инфо

23. децембар 2021.23. дец 2021.
Лажне оптужбе
САОПШТЕЊЕ ГРАДОНАЧЕЛНИКА ПОВОДОМ “ПОТЕРНИЦА”

Лажне оптужбе

Поштовани суграђани,
Обраћам вам се са намером да одговорим на лажне оптужбе које је шабачка опозиција јавно изнела. У основи, ово је покушај да се скрене пажња са свих успеха које сам као градоначелник остварио са својим тимом.

Подсећам да се у истом дану када је на Скупштини града Шапца презентован и усвојен највећи буџет у историји града, појавио летак. Уверен сам да је ово потпуно погрешан вид борбе опозиције за трунку пажње. Сигуран сам да је ово потпуно неприхватљив начин преношења порука и јасно желим да истакнем да немам никакве везе са поменутим. Ово је само још једна у низу лажних оптужби како би се бацили у сенку сви запажени резултати. Такозвани носилац слободе медија је у претходном периоду правила серијале емисија о мени користећи лажно сведочење лица које је било осуђено за продају наркотика. Тај спонзорисани серијал је нечувено кршење људских права, али и тада сам се достојанствено борио против лажи која је имала за циљ да смањи подршку грађана Шапца. И тада сам, као и данас, указивао на гнусне лажи и оптужбе. Сигуран сам да је свим суграђанима јасно да никада нисам имао додира са криминалом, да нисам организовао батинаше, и понављам, да се ниједно службено возило на дан протеста није налазило на мосту. Такође, нетачно је да Градски одбор Српске напредне странке којим руководим има било какве везе са поменутим летком који је дељен.
Отворени базени, куповина Хале спортова ,,Зорка”, нижа цена вртића, бесплатни уџбеници за прваке, бесплатни превоз за пензионере, асфалтирање преко 60 км путева, изградња спортских објеката и велике инвестиције у индустријској зони су само неки од резултата политике СНС-а и мене као градоначелника. Све то је веома значајно за Шапчане. Лаж је у редовима опозиције дубоко укорењена и ту нема помоћи. Неутемељене оптужбе због наводне организације и штампања летка су пуко подривање свега што представља успех.

Српска напредна странка и ја као градоначелник, и даље ћемо наставити ка истом циљу да Шабац буде Град будућности, а опозиција нека размишља о својим проблемима, као и слабој подршци међу грађанима Шапца.

Дела су оно што остаје иза нас, а показало се да то грађани знају да вреднују.
Градоначелник Шапца, др Александар Пајић

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa