Инфо

23. децембар 2021.23. дец 2021.
Подршка дојењу, развојној и породичној нези новорођенчета
САСТАНАК РАДНЕ ГРУПЕ У ДОМУ ЗДРАВЉА ШАБАЦ

Подршка дојењу, развојној и породичној нези новорођенчета

Радна група за праћење и процену спровођења Програма за подршку дојењу, развојној и породичној нези новорођенчета је дана 17.12.2021 посетила Дом здравља “Др Драга Љочић” Шабац. У посети су биле прим. др Олга Станојловић (КБЦ Звездара), Данијела Вељковић, дипломирана медицинска сестра (ГАК „Народни фронт“), др Оливера Стојановић (ЗЈЗ Шабац) и др Мирјана Живковић Шуловић (ИЈЗС „Др Милан Јовановић Батут).

Испред Дома здравља састанку су присуствовали Данијела Марковић – виша медицинска сестра, координатор за подршку дојењу у Установи, др Мирослав Миљешић – заменик директора, др Соња Ђерић – помоћник директора за медицинске послове, др Слађана Каурин Милетић – помоћник директора за квалитет, др Снежана Бишевац, нечелник Службе за дечију здравствену заштиту и Драгана Симеуновић – виша медицинска сестра, главна сестра Дома здравља.

У току састанка истакнут је значај Програма за подршку дојењу и проверено је вођење евиденције показатеља за праћење Националног програма. Чланови радне групе су показали разумевање за проблеме на које наилазе запослени у спровођењу програма у околностима постојања пандемије изазване корана вирусом. Запослени у Дому здравља су добили смернице и упуства за даљи рад на спровођењу програма, као и за рад на унапређењу активности у наредном периоду.
Дом здравља “Др Драга Љочић”

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa