Инфо

30. децембар 2021.30. дец 2021.
Буџет, бушотина, асфалтирање...
ДЕСЕТА РЕДОВНА СЕДНИЦА СО ВЛАДИМИРЦИ

Буџет, бушотина, асфалтирање...

Ова седница СО Владимирци заокружила је овогодишњи рад. Бројна су била питања током године за бољитак општине значајних ресурса. У центру пажње је био буџет који најављује корак напред у плановима и извесније сутра, сумирао је рад ове седнице председник СО Владимирци Раде Ковачевић:
„Било је доста посла током ове године што на асфалтирању али и где год се могло помоћи. Буџет за 2022. годину од око 574 милиона динара даће прилику да се уз помоћ државе која ће само за испитну геотермалну бушотину определити тринаест милиона динара и значајно нам помоћи у бројним пословима пред нама. Биће ту и откупа сеоских домаћинстава, асфалтирања, али и оних обично не тако видљивих значајних брига о чак две хиљаде пет стотина корисника Центра за социјални рад, опет асфалтирања и све истичем то уз помоћ државе која је опет гарант да идемо народски добрим путем. Како је ово завршна седница ове године свима бих пожелео добро здравље и свако добро у 2022. години“, рекао је председник скупштине.

Усвојени су и извештаји за годину на истеку али и планови за наредну. Од предшколске установе „Сунцокрети“, основних школа „Жика Поповић“ и „Јован Цвијић“ и средње Посавотамнавске школе са Домом ученика, Центра за социјални рад, библиотеке „Диша Атић“, туристичке организације, ЈКП „Извор“ а све зачињено разрешењем општинске изборне комисије и предлогом решења о именовању општинске изборне комисије у сталном саставу.

Одборници су узели учешће у раду скупштине. Сања Ђуричић се захвалила за указано поверење у комисији за родну равноправност а у одборничким питањима изразила захвалност на истрајном раду и председника општине Горана Зарића и председника скупштине Рада Ковачевића али и осталих челних људи попут директора Центра за социјални рад Здравка Перића. Пригодно свима је у наредној години пожелела добро здравље. Продан Арнаутовић је опет пожелео да се реши питање великих дужника ЈКП „Извор“ и тиме помогне овом колективу у жељи да у наредној години сви грађани уживају у добром здрављу изнад свега. Милета Јеличић је у одборничком питању тражио судбину проблема оних који су имали штете у протеклим поплавама. И он је у стилу претходника свим житељима општине пожелео срећну и берићетну 2022. годину.
С.K.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa