Инфо

30. децембар 2021.30. дец 2021.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

РЕАЛИЗАЦИЈА ДРУГОГ ОВОГОДИШЊЕГ ПОЗИВА ЗА ФИНСИРАЊЕ ВАНТЕЛЕСНЕ ОПЛОДЊЕ

Шанса за још шест парова

Град финансира трошкове до 300.000 динара. На овај начин желимо да помогнемо нашим суграђанима да остваре оно најсветије, а то је потомство
Шест парова, којима ће вантелесну оплодњу финансирати град, у уторак је у Градској кући добило решења о признавању трошкова. Решења им је уручио градоначелник Шапца Александар Пајић и том приликом им пожелео срећу и успешно проширење породице.

Град је у овој години два пута финансирао трошкове вантелесне оплодње. Одобрена су средства за укупно 11 парова.

-Јавни позив смо први пут расписали 8. априла и јавило се пет парова. Сада реализујемо позив који смо расписали 23. септембра и на који се јавило шест парова. Град финансира трошкове до 300.000 динара. На овај начин желимо да помогнемо нашим суграђанима да остваре оно најсветије, а то је потомство. Променили смо правилник, у интересу грађана, тако да уколико су могућност искористили у Србији, сада могу да је искористе и у иностранству. Заиста се надамо да ће нас у наредном периоду бити све више.

Пожелео сам паровима који су добили ово решење да искористите и оно што држава промовише, односно да добију надокнаду од 300.000 динара за прворођено дете. Радимо на томе да и у граду Шапцу и у Србији буде што више грађана. Ово је један од начина да подстичемо рађање и имамо што више нових малих суграђана, рекао је градоначелник Пајић.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa