Инфо

30. децембар 2021.30. дец 2021.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

МЗ Баир поделила 200 пакетића

Пакетићи за најмлађе

У просторијама месне заједнице Баир данас су подељени пакетићи деци до четвртог разреда која припадају овој месној заједници. Овом приликом 200 малишана је добило пакетиће.

Уручивању истих присуствовао је градоначелник Шапца др Александар Пајић и том приликом поручио да су овакви догађаји прави показатељ колико је битно имати праве људе испред савета месних заједница.

-Месна заједница Баир као и све како градске тако и сеоске месне заједнице брину о најмлађима, како би наша деца била срећна за време предстојећих празника. Надам се да ће ово постати традиција и да ћемо и у наредним годинама моћи да се похвалимо да смо дуплирали број деце којој ћемо поклонити слаткише да им улепшамо празнике. Ово је један од начина да бринемо о свој нашој деци.

Председница МЗ Баир Марина Митровић истакла је да јој је велико задовољство да и ове године у сарадњи са Градском управом поделе пакетиће најмлађима.

-Наша највећа брига и приоритет су деца. Сваке године мислимо о њима, не само када су пакетићи у питању, имамо и друге активности везане за најмлађе. Највеће нам је задовољство што смо видели срећу и задовоство на њиховим лицима. Желимо да следеће године буде још више деце, срећне здраве и насмејане.

Исидора Којић ученица трећег разреда свима је пожелела срећну Нову годину и предстојеће празнике уз много среће и радости.
Ж.П.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa