Инфо

30. децембар 2021.30. дец 2021.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

МЗ Мајур поделила пакетиће ђацима првацима

Малишани пожелели срећну Нову Годину

Месна заједница Мајур у сарадњи са градом Шапцем организовала поделу новогодишњих пакетића. Ђацима првацима подељено 67 новогодишњих пакетића, док су предшколцима уручена 53 пакетића
Традиционално, већ четврту годину за редом, Месна заједница Мајур у сарадњи са градом Шапцем организовала је поделу новогодишњих пакетића за све ђаке прваке који похађају Основну школу „Мајур“. Поред доделе пакетића, организована је представа као и сликање са Деда Мразом, у недовно реновираним просторијама школе.

-Поред пакетића, сви ђаци прваци добиће и фотографију са Деда Мразом као и календар на поклон. Као савет, обезбедиили смо пакетиће и за све предшколце у Мајуру а у сарадњи са Црквом, купићемо и пакетиће за прославу Светог Саве. Ово је лепа и позитивна акција, која је од великог значаја, како би суграђанима показали да мислимо на наше најмлађе – рекао је председник МЗ Мајур Иван Нешковић и додао да ће се овакве акције наставити и у годинама које долазе, а како каже, од наредне године и свако новођено дете у Мајуру добиће поклон.

-Мислим да је од великог значаја да, поред државе и града и Месна заједница учествује и да свој допринос закључио је председник МЗ Мајур.

Ђацима првацима подељено је 67 новогодишњих пакетића, док су предшколцима уручена 53 пакетића.
Свечаности је присуствовао и градоначелник Шапца др Александар Пајић и том приликом истакао да су најлепши тренуци рада дељење радости новогодишњих и божићних празника са најмлађима а свој деци пожелео је срећне празнике и безбрижно детињство.

-Видели смо колико је лепо када заједно са првацима, представницима Месне заједнице и Града као и родитељима направимо заједничку поделу пакетића где видимо колико су деца срећна и колико уживају у свом одрастању – рекао је градоначеник Пајић и додао:

-Ми смо ту да их овим слатким пакетићима мало засладимо али ту смо и да им обезбедимо адекватне услове за образовање. Трудићемо се да сва деца, како на сеоском тако и на градском подручју имају добре услове за рад као што је то случај у Мајуру. Ту смо да створимо услове да деца сазнају да је знање моћ и да се тиме руководе у животу.

Учитељица Основне школе „Мајур“ Милена Вељић истакла је да је битно свакодневно радити са децом јер у сваком од њих постоји потенцијал

-У сваком детету постоји нешто, само то треба пронаћи. Ми се годинама трудимо да то негујемо. Малишани су упутили Новогодишње честитке од срца, а дечија срца су искрена и оно што они пожеле заиста то и мисле.
Ж.П.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa