Инфо

30. децембар 2021.30. дец 2021.
Дупла победа
ВАТЕРПОЛО: 2008. ГОДИШТЕ

Дупла победа

Изузетну 2021. годину, посебно за млађе категорије Ватерполо клуба „Шабац“ заокружио је двоструки тријумф момака рођених 2008. године, момака из чувене генрације непоражених. Шабачки ватерполо доминира и када састав подели у два тима. На финалу региона организованом на Градском базену, две овдашње екипе, Сава и Шабац два освојили су прва два места.

Фото: ВК Шабац


Поред шабачких екипа надметали су се још момци из нишког Наиса и крушевачке Расине. Сава је имала фантастичан учинак од три победе уз гол разлику 67:7. Савладали су Расину 23:2, Наис 28:3 и Шабац 2 16:2, док је екипа Шабац два била боља од Наиса 17:3 и Расине 24:5. Нишлије су освојиле треће место. Саву су предводили Личанин и Мандић, док су Шабац два водили Петровић и Јовановић.

Фото: ВК Шабац


Обе екипе су уз златне и сребрне медаље обезбедиле и пласман на полуфинале државног нивоа почетком наредне календарске године. Преостала су два полуфинална турнира одакле ће по тр и најбоља тима, уз преношење бодова на финални турнир. Подсећамо да Ватерполо клуб „Шабац“ брани трофеј у Купу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa