Инфо

13. јануар 2022.13. јан 2022.
Зимски камп у Лазиној школи
Основна школа „Лаза К. Лазаревић“

Зимски камп у Лазиној школи

Лазина школа, већ седму годину заредом, успешно реализује Зимски камп чији је овогодишњи назив Синоним за знање – Лазино свезнање. Место забаве, дружења и учења кроз игру заштитни је знак поменуте школе која је 11. и 12. јануара, од 10 часова, отворена за све ученике са територије града Шапца.

У оквиру Кампа реализоваће се неколико занимљивих тема у вези са географијом, ликовном културом, занимљивом психологијом, немачким кроз игру, а новина је и пружање подршке и помоћи свим осмацима у савладавању градива за полагање завршног испита из српског језика и математике.

Концепција ове зимске школе усмерена је на организовање занимљивих радионица која ће омогућити развијање когнитивних и мануелних вештина код ученика. Поред креативних активности и квиза знања и способности, сваки ученик ће бити у прилици да у сали школе покаже своје вештине и на спортском полигону који ће обухватати различите занимљиве и несвакидашње вежбе.

Најмлађи ученици, од првог до четврог разреда, дружиће се са учитељицама које ће се потрудити да им Шабац представе кроз тему Мој град – Мали Париз. Ученике, у оквиру ове теме, очекују и гости изненађења и много других занимљивих активности у којима ће уживати.

Трећи дан Кампа, 13. јануар, посебан је по томе што је садржајно конципиран тако да буде усмерен на све наставнике школе који ће бити у прилици да успешно савладају одређене технолошке захтеве који ће им омогућити креирање и израду филма у циљу побољшања квалитета наставе.
Сви учесници биће награђени захвалницама за учешће, а у оквиру реализације биће спроведене и све прописане епидемиолошке мере како би се обезбедили услови за безбедан боравак у школи.
ОШ „Лаза К. Лазаревић“

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa