Инфо

13. јануар 2022.13. јан 2022.
Фото: Приватна архива

Фото: Приватна архива

Златна свадба Микана и Сије Егановић

Пола века среће и љубави

Прошло је пола века, иза њих је 50 година љубави, разумевања и посвећености, а још многа лета животне хармоније и среће су пред њима. Баш на дан посвећен Светом Стефану, хладне зиме 1972. године у Шапцу су браком љубав крунисали Микан и Сија Егановић, запловивши водама заједништа чувајући свој брод на сигурном курсу среће.

Живот неизоставно доноси лепе и мање лепе тренутке, неке одлуке се дуго планирају, друге се морају донети ad hoc, али све што су доносиле године и деценије, Сија и Микан су изнели заједно. Највеће богатство складног суживота су две ћерке Мери и Сали.

У разговору за Глас Подриња пре непто више од годину дана Микан је евоцирајући животне успомене истакао да му је супруга донела мир, а породица коју су заједно створили дала смисао свему што је било и што долази.

-Она је моје све. Знам да није било лако издржати са мном, а она није само издржала, она ме је неговала, чувала и с њом сам добио жену бољу него што сам заслуживао. Подарила ми је дивне ћерке и Богу сам захвалан на дару мојих девојака. Оне са унуцима и праунуцима су моја снага и мир – говорио је и говори још увек Микан.

Мери и Сали заједно са својим породицама родитељима желе да још дуго живе у здрављу и срећи, чувајући, волећи, негујући и разумевајући једно друго.

Наша жеља за срећни пар је да им златна годишњица позлати још многе будуће године и деценије.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa