Инфо

13. јануар 2022.13. јан 2022.
СЕДМИЧНИ ИЗВЕШТАЈ НАЧЕЛНИКА МУО

Није било неправилности

Од четвртка 06. јануара до понедељка 10. јануара 2022. године појачан је интензитет координисаних надзора републичких инспекција и комуналне инспекције / милиције, о чему су градоначелници градова, председници општина и руководиоци инспекцијских служби обавештени, како би се сачинио план надзора.

Редовни надзори се спроводе по утврђеној динамици, а кординисани инспекцијски надзори у време празника су усмерени ка великим објектима са повећаним бројем корисника услуга.

Начелник Мачванског управног округа Владан Красавац је у свакодневнoј комуникацији са руководиоцима републичких инспекцијских служби и инспекцијских служби локалних самоуправа са подручја Управног округа, а у контроле су укључени сви расположиви људски и материјални ресурси.

Од четвртка 06.јануара до понедељка 10.јануара 2022.године спроведено је 1070 надзора,у којима је учествовало 81 инспектор.Током надзора инспектори нису утврдили неправилности у контролисаним објектима


Извештаји о спроведеним контролама свакодневно се достављају Мачванском управном округу.
Од четвртка 06. јануара до понедељка 10. јануара 2022. године спроведено је 1070 надзора, у којима је учествовало 81 инспектор.Током надзора инспектори нису утврдили неправилности у контролисаним објектима.

Од 19. марта 2021. годие почео је са радом ЦЕНТАР ЗА КОВИД 19 МЕРЕ.Центар се налази на интернет адреси inspektor.gov.rs Сви заинтересовани могу поставити питања.

Здравствена струка и надлежни државни органи и даље апелују на све грађане да поштују наложене епидемијске мере и да се вакцинишу , како би дошли до колективног имунитета.
Кабинет начелника Владана Красавца

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa