Инфо

20. јануар 2022.20. јан 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

ГРАДОНАЧЕЛНИК ШАПЦА ДР АЛЕКСАНДАР ПАЈИЋ ПОСЕТИО ПОРОДИЦУ ДРАГАНА ТЕРЗИЋА НА МИШАРУ

Породичну хармонију величају деца

За дивљење је њихова љубав и брига према деци, којој желе да омогуће што боље услове школовања. За то се и Град залаже, а ове године смо буџетом издвојили 30 милиона динара за подстицај већег рађања деце. Обезбедили смо бесплатне уџбенике за најмлађе ученике, најбољим студентима стипендије, истакао је Пајић
На дан српске Нове године, градоначелник Шапца др Александар Пајић са сарадницима, посетио је вишечлану породицу Драгана Терзића са Мишара у којој поред супружника, Верице и Драгана, породичну хармонију употпуњавају и њихово петоро деце.

Најстарија је Анђелија (17), а поред ње ту су још Тадија, Митар, Николија и најмлађи Андрија, који је тек напунио 10 месеци, док је његовом брату Тадији недавно био рођендан.

Терзићи живе у краткој и узаној улици Стојана Јанковића бр 26 на Мишару у којој је још 11 кућа.
Градоначелник им је уручио пригодне поклоне и овом приликом између осталог изјавио да на ову складну породицу, чију хармонију живљења велича љубав према деци, треба да се угледају многи.

- За дивљење је њихова љубав и брига према деци, којој желе да омогуће што боље услове школовања. За то се и Град залаже, а ове године смо буџетом издвојили 30 милиона динара за подстицај већег рађања деце. Обезбедили смо бесплатне уџбенике за најмлађе ученике, најбољим студентима стипендије, истакао је Пајић.

Где се нађе за једно дете, нађе се и за друге. Није ми тешко. Деца су наша светла будућност и подржавам мере Владе Србије на повећању наталитета


Захваљујући се на посети, домаћин куће Драган (47) електро механичар који се бави сервисирањем и одржавањем сервисних станица је нагласио да му је драго што нису заборављени.

- Изненађени смо и уједно почаствовани овом посетом. Надам се ускоро и принови у нашој породици. Знате како се каже, где чељад нису бесна ни кућа није тесна. Прво ће те баш ви бити обавештени о принови, обећао је домаћин градоначелнику Шапца.

Деца су Терзићима највеће „благо“. Настоје да им помогну у свакој ситуацији, како би пронашла што лепши пут у живот. Са супругом Верицом, која је по занимању фризер, а ради у „Јазакију“ на контроли квалитета производа, заједно се труде да деци обезбеде што бољу будућност и испланирали су проширење породице.

- Где се нађе за једно дете, нађе се и за друге. Није ми тешко. Деца су наша светла будућност и подржавам мере Владе Србије на повећању наталитета. Уверена сам да ће дати добре резултате, поручује Верица.

На малом плацу од пет ари који су купили, поред куће и пластеник, желе да производе јагоде. Драган додаје да су спремни, ако им добро крене да прошире производњу.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa