Инфо

20. јануар 2022.20. јан 2022.
Замените банкарски шалтер једним кликом уз КОмБАНК БИЗ
Бројне погодности Комерцијалне банке за мали бизнис и предузетништво

Замените банкарски шалтер једним кликом уз КОмБАНК БИЗ

Пратећи светске трендове у дигитализацији, Комерцијална банка је за представнике малих бизниса и предузетнике развила КОмБАНК БИЗ - сервис за електронско банкарство и пружање банкарских услуга онлине, што заправо значи било када и било где. Помоћу овог сервиса, свим микроклијентима – предузетницима, адвокатима, удружењима, стамбеним заједницама, синдикатима, малим и средњим предузећима омогућено је безбедно, брзо и једноставно обављање свих динарских трансакција, без одласка у банку и плаћања додатних такси
Као власник малог бизниса или предузетник, вероватно најбоље знате колико бисте времена које у току радног дана утрошите на попуњавање разне папирологије или чекање у реду у банци, могли да преусмерите на обављање других важних послова. Као поуздан партнер који се може похвалити дугом традицијом подршке малим бизнисима, Комерцијална банка, чланица НЛБ Групе је, улагањем у иновације и дигитализацију, своје пословање у потпуности прилагодила потребама својих корисника, првенствено са циљем да им обезбеди још једноставније, брже и повољније услуге и сервисе.

Пратећи светске трендове у дигитализацији, Комерцијална банка је за представнике малих бизниса и предузетнике развила КОмБАНК БИЗ - сервис за електронско банкарство и пружање банкарских услуга онлине, што заправо значи било када и било где. Помоћу овог сервиса, свим микроклијентима – предузетницима, адвокатима, удружењима, стамбеним заједницама, синдикатима, малим и средњим предузећима омогућено је безбедно, брзо и једноставно обављање свих динарских трансакција, без одласка у банку и плаћања додатних такси.

електронски налози су и до 40 одсто јефтинији у односу на налоге које носите у експозитуру


За почетак, оно што је нетипично јесте да је пријава на КомБАНК БИЗ потпуно бесплатна, као и одржавање за све кориснике који су у корисници сет услуга, а једноставност пријављивања на сервис огледа се у следећем - довољна је кратка посета најближој експозитури банке.

Осим што су електронски, налози и до 40 одсто јефтинији у односу на налоге које носите у експозитуру, док се једноставност услуге „једним кликом“ одражава, између осталог, и кроз могућности ауторизације платних трансакција, креирања налога са валутом унапред, па чак и исплаћивање плата запосленима који су корисници Комерцијалне банке, без провизије. Додатно, све платне трансакције пролазе контролу путем механизма за откривање сумњивих платних трансакција и спречавање злоупотребе.
Ово су само неке од погодности које представници малих бизниса и предузетници могу да очекују у Комерцијалној банци, а свим корисницима који имају и девизни промет, Комерцијална банка нуди Hal eBank и Office ebank , с намером да све шалтерске услуге (осим подизања и уплате готовине), учини доступним на било којој локацији, 24 сата дневно, седам дана у недељи.

Детаљније информације о овом сервису доступне су, наравно – једним кликом на линк, а за све додатне информације о услугама Комерцијалне банке посетите веб-сајт.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa