Инфо

27. јануар 2022.27. јан 2022.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА ПОЦЕРСКИ ПРИЧИНОВИЋ ДОНИРАЛА ШКОЛИ НОВ НАМЕШТАЈ

Изненађење за почетак полугодишта

Деца сада имају максималне услове, што се тиче уређености објекта, да могу нормално да похађају наставу у свом селу. Ажурношћу и агилношћу Савета МЗ обновљен је комплетан намештај у обе учионице у овој школи: 20 клупа, 40 столица, четири ормара, две актедре, нове су ствари које су сада набављене
Градоначелник Шапца Александар Пајић и председник Савета Месне заједнице Поцерски Причиновић Владан Богићевић уручили су у понедељак ОШ “Стојан Новаковић” у Поцерском Причиновићу школски намештај, односно: клупе, столице, ормаре и катедре. Опрема је набављена средствима Месне заједнице и њена укупна вредност је 412.000 динара.

-Види се по осмесима на дечјим лицима колико ова донација значи. Деца су одушевљена. Изненађење је дошло на почетку другог полугодишта. Желим да се захвалим градоначелнику Александру Пајићу и Савету Месне заједнице Поцерски Причиновић, на челу са Владаном Богићевићем, јер су на овај начин показали да брину о најмлађима и о будућности Поцерског Причиновића. Надам се да ће ово бити додатна мотивација за наше ученике да постижу још боље резултате, рекла је заменица директора школе Марија Ђерић.

Донација је реализована на иницијативу мештана Поцерског Причиновића.

Фото: Глас Подриња


-Савет МЗ гледа првенствено да обезбеди све за најмлађе ученике и да школа буде атрактивна и функционална за сву децу и да се они осећају пријатно. Планирамо за наредни период асфалтирање одбојкашког терена, платоа испред школе, видео надзор и увек гледамо, у сарадњи са школом, шта је њима потребно. Градоначелник је ту да подржи сваку нашу иницијативу и увек сарађујемо на најбољи могући начин, навео је Владан Богићевић.

Истурено одељење ОШ “Стојан Новаковић” похађа 33 ученика, у четири разреда и они на наставу иду у две смене.

-Деца сада имају максималне услове, што се тиче уређености објекта, да могу нормално да похађају наставу у свом селу. Ажурношћу и агилношћу Савета МЗ обновљен је комплетан намештај у обе учионице у овој школи: 20 клупа, 40 столица, четири ормара, две актедре, нове су ствари које су сада набављене. Пре тога су урађени подови и грајње у школи. Стварају се услови да деца имају у свом месту исте услове као и у свим градским школама. Заједно са саветима месних заједница и у другим селима, као и у граду, можемо много тога доброг да урадимо за град Шабац и сугуран сам да ћемо наставити даље. Улагање у образовање је нешто што се споро, али сигурно враћа. Улагање у децу је увек исплатива инвестиција, рекао је градоначелник Александар Пајић.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa