Инфо

27. јануар 2022.27. јан 2022.
ВАТЕРПОЛО: ПРВА Б ЛИГА

Сава поново тече

Млади ватерполисти „Саве“ су били највеће изненађење јесење полусезоне Прве Б лиге и са лидерске позиције и уз само један пораз су дочекали 2022. годину. Уз ЖАК су показали највише, табела то потврђује, те почетком марта међусобни дуел ових ривала у Шапцу би могао бити одлучујући у распореду ко ће директно у Прву А лигу, а ко ће у доигравање за исти ранг. Ипак, до тог меча потребно је одржати висок ритам и наставити са победама, јер своју шансу вреба и Сингидунум са победом мање од лидера.

Последњу прилику да ухвати прикључак има Дорћол и то управо у Шапцу где гостује на старту нове полусезоне. Дуел Саве и Дорћола од 20 часова у суботу, завршни део дуплог програма 29. јануара, биће дерби деветог кола, али не једини, јер у Кикинди ЖАК дочекује Сингидунум. Већ прво коло, дакле, могло би да разреши многе дилеме или да појача неизвесност. Изабраници Николе Цара су на старту сезоне изненадили Дорћол у Београду 10:9.

Даме на паузи
Ватерполисткиње „Шапца“ нису имале снаге да се супротставе најквалитетнијој екипи Прве Б лиге, тиму Сенте, убедљиво су поражене 2:16. Стрелци голова за домаће биле су Ђукић и Мијаиловић. За њих следи пауза од месец дана и наставак 26. фебруара када ће у Шапцу дочекати Спартак.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa