Инфо

27. јануар 2022.27. јан 2022.
Фото: Зв. ФБ страница ФК Мачва, Павић и Марковић

Фото: Зв. ФБ страница ФК Мачва, Павић и Марковић

ФУДБАЛ: ФК МАЧВА

Прилика за младе

Шабачка Мачва је нови прелазни рок започела на истим принципима као претходне. Највише пажње је посвећено младим играчима и већ сада је јасно да ће и на пролеће тренер Савић имати један од најмлађих тимова у Првој лиги. До закључења текста пред вама говоримо о три нова имена на списку првотимаца за наредну полусезону.

Доскорашњи крилни играч Радничког из Сремске Митровице Живорад Арнаутовић потписао је са Мачвом уговор до краја сезоне 2023/24. Реч је о фудбалеру који је започео каријеру у млађим категоријама Мачве, потом наступао за Савациум, Партизан, сениорски деби имао у Динаму из Панчева, а потом је потписао уговор са Радничким. Током јесени стартовао је у четири меча, улази у игру у седам дуела, а постигао је и један гол за Митровчане. Рођен је 1999. године.

Нови уговор са Мачвом, после дуге повреде и поправка потписао је и Бранислав Марковић (1998), дете клуба које је прошло све млађе категорије Мачве, био капитен омладинаца при повратку у Квалитетну лигу после неколико деценија, а потом је наступао за први тим и у Супер лиги. Потписао је уговор до 2023. године.

Опција у везном реду биће и Немања Павић (2003) који је потписао први професионални уговор, у трајању од три године.

Мачву ускоро очекује први припремни меч против Добановаца, а од 5. фебруара ће играчи и стручни штаб припреме наставити у Крупњу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa