Инфо

17. фебруар 2022.17. феб 2022.
Именовани чланови изборне комисије у сталном саставу
ПРВА РЕДОВНА СЕДНИЦА СО ВЛАДИМИРЦИ

Именовани чланови изборне комисије у сталном саставу

Прво окупљање одборника у 2022. години протекло је у експедитивном раду а у центру пажње је био предлог одлуке о разрешењу и именовању чланова и заменика чланова општинске изборне комисије у сталном саставу:

Општинску изборну комисију чиниће председник Стојадин Павловић дипломирани правник а заменик Ивана Јагодић такође правник, чланови ће бити Драган Зарић а заменик Драгослав Јањић, затим Ивана Гагић и заменик Јелена Мандић, Милан Мијатовић и заменик Петар Гајић, Зоран Илић и заменик Немања Којић, Зоран Урошевић и заменик Бранка Павловић, Ивана Ранковић и заменик Драгољуб Мандић, док ће секретар бити Славица Мирковић дипломирани правник а заменик Ана Пантелић такође дипломирани правник, реферисао је председник СО Владимирци Раде Ковачевић.

Усвојен је и предлог решења о разрешењу а потом именовању нове комисије за планове општине, затим предлог закључка о прихватању извештаја општинског већа за период, од 1. октобра до 31. децембра протекле године и екстерна ревизија буџета уз одборничка питања и иницијативе.

Сања Ђуричић је похвалила рад Дома здравља и предложила да се у складу са могућностима награде медицинари из ковид система, задовољна што се максимално ради од асфалтирања до свих животних питања општине пре свих захваљујући председнику општине Горану Зарићу и челном човеку скупштине Раду Ковачевићу.

И Богдан Арнаутовић је изрекао хвалу на рачун Дома здравља али и опозицији замерио што по кулоарима пласира приче попут рушења чесме по којој се варошица препознаје и да ће у најбољем случају наставили тако на власт доћи и приступити рушењу око 2050. године.
С.К

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa