Инфо

24. фебруар 2022.24. феб 2022.
Поздрав захвалности из Лепосавића
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

Поздрав захвалности из Лепосавића

Епилог посете Лепосавићу пред новогодишње и божићне празнике стигао је ових дана у виду поздрава захвалности. Лаптоп дарован једном од дванаест сирочића без једног или оба родитеља, ученику четвртог разреда из Лешка Александру Миленковићу био је пун погодак. Захваљујући дару Општине Владимирци сада се лакше учи а користе га и брат Лазар и мајка Славица:
„ Хвала дивним људима који већ трећи пут помажу како у подизању храма у Каменици код Лепосавића тако и са два лаптопа нама најмлађима који смо будућност Косова, у даху је говорио задовољни дечак. Моја породица је добила нешто што сами нисмо могли набавити па је наша захвалност тим већа“, речи су даровитог дечака.

А да акција протекне беспрекорно и са незаборавним утисцима постарао се Мија Радовановић из Каменице који није пропустио прилику да се захвали и сам у име свих који су га испратили у бројним акцијама хуманости:

„ Лепо је бити део те приче која нас снажи да останемо овде и бранимо Косово од албанских злих намера. Није нам лако али добри људи попут доказаних пријатеља из Владимираца су нови подстрек да ову причу и наставимо. Безмерно хвала са жељом да се виђамо и на Косову и у Владимирцима“, у свом стилу је говорио алфа и омега незаобилазни Мија од Каменице.

И градоначелник Лепосавића Зоран Тодић маниром великог Србина и борца за бољитак Косова захвалан је на поклонима али и доласку у колевку српства:
„ Много нам значи да нисмо сами али и доживети сву ту лепоту бриге за најмлађе којима се ми поносимо. Владимирци су показали да имају широко срце и да нас само додатно храбре да останемо на бранику и српства и светиња. Истрајаћемо у тој борби захваљујући истинским пријатељима попут људи и хуманих и великих на делу из Владимираца“, биле су надахнуте речи захвалности челног човека Општине Лепосавић.

А из локалне самоуправе Општине Владимирци уз неизрециво одушевљење поздравом захвалности из Лепосавића и обећање да ће и даље помагати сходно могућностима.
С.K.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa