Инфо

24. фебруар 2022.24. феб 2022.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Изложба Шабачке фотографске задруге у Културном центру

Мајстори објектива

Портрети, пејзажи, апстракција, колор и црно-бела фотографија у Галерији КЦ до почетка марта. Потврђен квалитет фотографије Шабачке фотографске задруге на Трећем републичком купу клубова
У Галерији Културног центра љубитељи фотографије до 1. марта могу погледати радове 14. годишње изложбе Шабачке фотографске задруге. Поставку чине радови 22 аутора, као и колекција Зима са Трећег републичког купа клубова.

-Изложба је као и сваке године ревијална и сваки члан може своје радове да представи јавности. Ипак, селекцију као и претходних 13 урадио је мајстор фотографије Милан Марковић, наш дугогодишњи пријатељ и сaрадник – навео је Владимир Ђинић додавши да су веома поносни на колекцију Зима представљену у Центру за културу Ковин где је ШФЗ заузела 8. место.

-Веома смо задовољни, јер је пласман мерило рада Клуба. Радове су оцењивали чланови Уметничког савета Мајстори фотографије Фото Савеза Србије.

Изложба је наставак добре сарадње Шабачке фотографске задруге и Културног центра.

-Наредна година доноси мини јубилеј за који сматрамо да је веома важан за све оне који се баве фотографијом у нашем граду. Успели су да одрже квалитет и верујем да ће наставити да то чине и у будућности – нагласила је историчарка уметности и уредница ликовног програма Културног центра Соња Петровић Јагић.
М. Ж.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa