Инфо

3. март 2022.3. мар 2022.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

Средња школа за узор

Посавотамнавска средња школа са Домом ученика предњачи по зналачком газдовању које може бити пример и много већим срединама. Увек у току али и корак испред дичи се бројним новинама које сложан тим предвођен директором Миланом Исаиловићем из дана у дан се све више осавремењује:

„ Само у аплицирању преко европске инвестиционе банке и Министарства просвете добили смо инвентара и учила за око 65 000 евра. Од 90 столова, 380 тапацираних столица, по 26 гардеробних ормара и вешалица за гардеробу преко 20 радних столова и 10 ормара за смештај посуђа за кување, да би само од Министарства просвете добили, у вредности од 1,5 милиона динара, 20 рачунара и по један штампач и сервер. Изборили смо и на тендеру појачање интернета у свакој учионици и замену комплетних каблова у вредности од 20 000 евра.

И сваки лични динар уложили смо у кабинет информатике да би се квалитетније слушала настава из познавања саобраћајних прописа и спремно дочекао испит или народски речено типовање, у вредности од 500 000 динара. Користимо прилику да се захвалимо локалној самоуправи која нам је доделила возило за обуку кандидата за полагање и тиме заокружили пут до стицања возачке дозволе“, сумира урађено директор школе.

А за сам крај и информација да су претходног викенда били домаћини регионалног такмичења из математике уз учешће 38 ученика из Лознице, Шапца, Крупња и Љубовије.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa