Инфо

3. март 2022.3. мар 2022.
Кошаркашки спектакл
КОШАРКА: ПРЛ „ЗАПАД“ (субота, 14:00)

Кошаркашки спектакл

Март међу обручима у Шапцу на самом почетку доносиу велики мушки дерби и спектакл који међу кошаркашима није чест у нашем граду већ дуго. Ове сезоне одличне партије у Првој регионалној лиги „Запад“ пружа М015 и у плеј офу је један од два кандидата за прво место и Другу лигу, где осам година Шабац нема представника. Да би постао први фаворит за виши ранг неопходно је да у дербију надигра и савлада Раднички 1950 из Крагујевца. Крагујевчани су пренели максималан учинак у плеј оф, имају тренутно победу више од Шапчана, али је први од два дербија управо у Шапцу (хала “Протић“).

У прва три плеј оф кола обе екипе су оствариле сигурне победе против ривала. М015 је у трећој ринди победнички се вратио из Велике Плане 99:80, док је Раднички очекивано доминирао против Лознице 78:62.
Оба претендента за виши ранг претходне сезоне су играла у плеј ауту ПРЛ „Запад“ и иако је Раднички био на крају боље пласиран од М015, Шапчани су два пута славили, у Крагујевцу четири разлике, а у Шапцу са чак 36 поена. У случају идентичног учинка на крају одлучује учинак у међусобним дуелима као примарна детерминанта.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa