Инфо

10. март 2022.10. мар 2022.
Станови за социјално становање
„БОЉИ ЖИВОТ ЗА СВЕ ГРАЂАНЕ ЉУБОВИЈЕ“

Станови за социјално становање

Иако се земљиште још увек није потпуно осушило, изводе се радови на изливању темеља за предвиђене објекте и зидарски радови, а у сарадњи са огранком Електродистрибуције Лозница измештају се бетонски стубови са електро проводницима на локације на којима неће сметати градилишту
Крај зиме и први дани са вишим температурама омогућили су извођачу радова „Инграл – неимар“ д.о.о. из Љубовије да на локацији у Узовници настави изградњу девет породичних кућа са 14 стамбених јединица нaмењених социјалном становању, па је извођач, према речима директора Миленка Алексића, на градилишту обезбедио потребан број радника и грађевинску механизацију како би радови могли да се одвијају несметано и да буду завршени у року.

Иако се земљиште још увек није потпуно осушило, изводе се радови на изливању темеља за предвиђене објекте и зидарски радови, а у сарадњи са огранком Електродистрибуције Лозница измештају се бетонски стубови са електро проводницима на локације на којима неће сметати градилишту.

Представник стручног надзора Драган Спасојевић, дипломирани грађевински инжењер, који је свакодневно, када се изводе радови присутан на градилишту, каже да је задовољан динамиком радова и да очекује да ће објекти бити завршени у уговореном року, а то је - 28. мај 2022. године.

Изградњу објеката финансира Европска унија кроз програм „Подршка Европске уније социјалном становању и активној инклузији“ (EU SHAI), који спроводи Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС).

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa