Инфо

10. март 2022.10. мар 2022.
Т. Којић (фото: АРКУС лига)

Т. Којић (фото: АРКУС лига)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Бекамент за доказивање

У тренутку док читате овај текст, вероватно сте упознати са исходом четвртфинала Купа у којем је Медицинар дочекао Наису у среду увече. Дерби рунде је одлучивао о учеснику финалног турнира Купа, али су то и директни такмаци за плеј оф место и утакмица би могла показати ко је тренутно у бољој форми.

Лигашки окршај на истом месту их чека 27. априла, међутим до њега је преостало још много утакмица и свака је кључна за обе екипе у борби за позицију четири. Наравно, нико не може искључити Раднички из трке. Младе Шапчанке чека много императива, али не и овог викенда када гостује Бекамент. Аранђеловац је искуснији, квалитетнији тим и најквалитетнији у Лиги. Пласирале су се изабранице Саше Бошковића у полуфинале ЕХФ купа, сигурно су у полуфиналу Купа и воде на табели, услед боље гол разлике. Сара Гаровић, Коцић, Зое Петровић, Прековић, Анић, Милошевић, већина најбољих у Србији на својим позицијама носи дрес Бекамента и у Шабац долазе као апсолутни фаворити.

Медицинар је одлично започео 2022. годину. У пет мечева су остварене четири победе и један реми, екипа се вратила у плеј оф трку.

-Још нас муче повреде. Обреновић, Кажић и Мандић су важан део првог тима, а на њих већ дуго не можемо да рачунамо. Поносна сам на девојке које су избориле добре резултате на старту, на мечеве у којима су се враћале и осећам жељу, самопоуздање код њих. Против Бекамента имају прилику да се докажу и можемо одмерити где смо у односу на најбоље тимове – истиче тренер Сандра Колаковић.
Бекамнет отвара низ тешких мечева. После нове паузе следи меч са Војводином у Новом Саду, један од најважнијих у сезони, потом дуел против Радничког у Шапцу, гостовање у Јагодини и дерби против Железничара у Шапцу.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa