Инфо

10. март 2022.10. мар 2022.
На врху табеле – М015 (фото: иг профил клуба)

На врху табеле – М015 (фото: иг профил клуба)

КОШАРКА: ПРЛ „ЗАПАД“

Шапчани поново на врху

Победа у дербију. Најбољи учинак од свих екипа у Лиги. Надигран досадашњи лидер. Свако коло посебан изазов
Може ли шабачка мушка кошарка поново, после осам година, имати представника у другом рангу српске кошарке? Одоговор ће бити познат почетком априла, али је сада извесно да има, у овом тренутку најбољи тим Прве регионалне лиге „Запад“. Шабачки М015 надиграо је и заслужено савладао досадашње лидер на плеј оф табели, крагујевачки Раднички 1950 78:66 контролишући игру и резултат читав меч.

Екипа М015 сада има исти учинак на врху табеле као и Раднички, али бољи међусобни однос. Уколико би се гледао учинак током целе сезоне Шапчани су најбољи. У 18 дуела су остварили 16 победа и два пораза, Раднички 15 тријумфа и три неуспеха. Срећа Шумадинаца је била да су у првом делу губили од екипа које се нису пласирале у доигравање за Другу лигу, те су се ти порази брисали у преносу бодова.

Нови окршај два фаоворита за прво место је другог априла у Крагујевцу, што ће бити дуел последњег кола.
Могао би то бити спектакл, али само уз услов да обе екипе задрже добру форму. Током викенда М015 дочекује Пожаревац, потом га чека изузетно тешко гостовање у Јагодини и дуел са Планом у Шапцу пред пут у Крагујевац. Раднички наредног викедна гостује у Пријепољу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa