Инфо

10. март 2022.10. мар 2022.
Растерећено на лидера (фото: ВК Шабац)

Растерећено на лидера (фото: ВК Шабац)

ВАТЕРПОЛО: СУПЕР ЛИГА

Спектакл за сладокусце

Гостовање једног од најбољих итмова у Европи. На Градском базену мноштво репрезентативаца. Шапчани без притиска, Нови Београд сигурно први, Шабац сигурно пети. Плеј оф припреме
Једина дилема у срспком клупском ватерполу је ко ће бити трећи, а ко четврти на крају регуларног дела сезоне, о чему ће Партизан и Црвена Звезда одлучивати у директном дуелу, док су остала места расподељена и тимови већ размишљају о плеј офу. Шабац ће увертиру за плеј оф имати најјачу могућу, против лидера, првог фаворита за титулу, претендента на европски трон, Новог Београда.

Иако нема резултатски значај, меч са Новобеограђанима је истински спектакл где ће млади тим домаћина водити битку са екипом сачињеном од мноштва репрезентативаца Србије, Грчке, Црне Горе, предвођеном највећим играчем свих времена Игором Милановићем. На Градском базену ће наступити: Душан Мандић, Страхиња и Виктор Рашовић, Ђорђе Вучинић, Душко и Гојко Пијетловић, Никола Јакшић, Драшко Гогов, Ангелос Влахопулос, Радомир Драшовић.

Београђани су освојили прво место у Регионалној лиги, биће домаћини финалног тунира, међутим пад форме их је коштао првог трофеја. Поражени су у финалу Купа и сада расте притисак да са неким знамењем заврше сезону. У игри су још три, свакако важнија. Сигурни су међу осам у Лиги шампиона, први су фаворити Регионалне лиге и са првог места улазе у плеј оф. Долазе као апсолутни фаворити и у Шабац. Домаћи имају прилику да се окушају против најбољих без пресије. Утакмица у Београду ће одлучити да ли у плеј офу следи двомеч Шапца и Звезде или Шапца и Партизана.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa