Инфо

24. новембар 2011.24. нов 2011.
НАРОДНИ МУЗЕЈ

СВЕТ ДОГОВОРЕНИХ ИСТИНА

Публициста Милан Видојевић прошлог четвртка представио своју књигу „Илуминати 666“ која, по ауторовим речима, није књига коначних истина јер себе не сматра човеком који треба да даје коначне судове о нечему што је жива материја, тј. живот
Теорија завере, тајна друштва која управљају светом, интриге ““ теме су које вековима уназад окупирају мисли већине становништва. О томе се писало и пише по разноразним часописима, озбиљним и неозбиљним, прича у друштву и на разним местима као једна од вечитих тема која не губи на својој актуелности.
- Милан Видојевић у својој књизи „Илуминати 666“ покушава да нас информише и да нам пренесе одређена знања која је стекао користећи разне светске архиве. Оно што се мени посебно допада у овој књизи ја да он не доноси коначне закључке већ оставља нама да када је прочитамо размислимо колико у свему томе има истине и има ли потребе да се озбиљније и дубље бавимо том темом или да верујемо њему. Постоји нешто што стари Индуси зову „самсара“ ““ свет договорених. Понекад се и мени заиста чини да живимо у свету договорених истина ““ рекао је Бранислав Станковић, директор Народног музеја.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa