Инфо

17. март 2022.17. мар 2022.
Фотографија:  Јадранко Губелић

Фотографија: Јадранко Губелић

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ

Психотерапијски ролеркостер

Интегративна арт психотерапија, Породична терапија, Снови, Адаптације личности, Асертивност, Психодрама, Драматерапија и Психотерапија и духовност
Промоција књиге Психотерапијски ролеркостер ауторке Мирјане Васић одржана је 14. фебруара у Центру за стручно усавршавање у Шапцу. Мирјана Васић је рођ. у Шапцу где је завршила основну школу и Гимназију.

Након тога, своје школовање наставља у Новом Саду, где на Филозофском факултету стиче звање дипл. психолог а затим и звање специјалиста из области психотерапије. Савез психотерапеута Србије јој издаје и национални сертификат за психотерапију.

Фотографија:
Јадранко Губелић


О књизи Психотерапијски ролеркостер су говорили Биљана Дробњак, мастер педагог и педагошки саветник као и гости из Београда : Влајко Пановић клинички психолог спец. мед. психологије и Антонио Арас дипл. теолог и психодрамски терапеут под супервизијом.

У књизи су између осталог обрађене следеће теме: Интегративна арт психотерапија, Породична терапија, Снови, Адаптације личности, Асертивност, Психодрама, Драматерапија и Психотерапија и духовност. Промоција је била веома посећена и успешна.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa