Инфо

17. март 2022.17. мар 2022.
Очи упрте  у државу и Мачвана
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ, ПОСЕТА ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА

Очи упрте у државу и Мачвана

Намерни смо помоћи и у уређењу саме варошице али се и побринути за садржајнију свакодневницу. Пре свега младих којима смо намерни подићи један ресторан у рангу градских средина, да се има где изаћи после напорних послова на селу. Да се види да се може и недалеко куће наћи место за леп провод, изласке, пријатна окупљања. Све то локална самоуправа Општине Владимирци не сумњам да ће подржати и да ћемо помоћи лепше и савременије живљење средине коју сам већ усвојио као своју, закључио је Мачван
Пар хиљада житеља Општине Владимирци дочекало је протеклог четвртка председника Србије Александра Вучића. Бројна очекивања охрабрио је челни човек државе тврдњом да ће се изнаћи могућности да се испитује али буде ли среће и све протекне како треба и све пратеће потезе око геотермалне бушотине, биће и инвеститора али и путева и свега што тишти грађане, наравно колико се реално може.

Ипак у центру пажње је био сусрет по коментару присутних на „највишем нивоу“ а алудирајући на висину и председника државе Александра Вучића али и бившег аса под кошевима Милана Мачвана, који је маниром спортисте али и човека који већ сарађује са Општином Владимирци сумирао виђено:

-Ово је изутетно битна посета да охрабри житеље општине на путу остварења бројних жеља. Пре свега у инфраструктури, тако потребним путевима и свему што треба да подстакне млађе нараштаје да остану у овој идили. Част је било наћи се уз визионара као део тима који предводи челни човек Општине Владимирци Горан Зарић. А опет немерљиво је вредно било и да наш председник види колико је вољен.

Скуп у Владимирцима је протекао у жељи да се што присније дочека челни човек државе али је мамила и намера многих да поздраве и кошаркашког аса. Поздрав препознавања два горостаса обележио је дан оптимизма из ког се назире бољитак коментарисао је некад Владимирчанин који је дошао из иностранства да поздрави председника а у ишчекивању епилога бројних најава новина само се нашалио да кад би дао Бог да напредујемо само колико су високи и председник и Милан Мачван, где би нам крај био.


Не сумњам ни на трен да ће држава помоћи колико може али срећан што и сам као Милан Мачван али и моја фирма „Мачван ДОО“ могу помоћи, уз силне импресије и дочеком али и свим што је том приликом речено- каже Мачван од Владимираца у даху. Бивши ас са паркета је закорачио народски речено у бразду а намере је поређао по приоритету:

-Неко моје гесло је да треба упорно радити али и не очекивати превише јер ништа не пада са неба. Ја са своје стране и своје фирме намеравам увећати производњу већ препознатљиву али уз ратарство и нове засаде воћа све логично води у правцу изградње хладњаче па и даље, само корак по корак. Битно је да се и људи упосле али и испратити живот општине која има слуха за потезе које желим направити а не сумњам да ћемо обострано учинити све да буде плодоносно- вели Милан Мачван појашњавајући и намере да се иде и корак више:

-Намерни смо помоћи и у уређењу саме варошице али се и побринути за садржајнију свакодневницу. Пре свега младих којима смо намерни подићи један ресторан у рангу градских средина, да се има где изаћи после напорних послова на селу. Да се види да се може и недалеко куће наћи место за леп провод, изласке, пријатна окупљања. Све то локална самоуправа Општине Владимирци не сумњам да ће подржати и да ћемо помоћи лепше и савременије живљење средине коју сам већ усвојио као своју, закључио је Мачван још под утиском дочека председника државе а тврдећи да га је спорт томе научио а живот овде устврдио у истрајности да се до тог циља може стићи- речи су Милана Мачвана некада неуморног борца под кошевима а сада у бразди и воћњаку, ратарској борби за тржиште као некад за кошеве.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa