Инфо

17. март 2022.17. мар 2022.
Израда пројеката за адаптацију кућа
„БОЉИ ЖИВОТ ЗА СВЕ ГРАЂАНЕ ЉУБОВИЈЕ“

Израда пројеката за адаптацију кућа

На листи корисника налазе се четири корисника из ромске популације и пет корисника – породице са чланом који има инвалидитет. Обилазак објеката је учињен како би се пројектанти непосредно обавестили које радове на појединчним објектима је потребно пројектовати како би и ти објекти били санирани на начин који ће њиховим корисницима обезбедити да их што боље користе
Представници Пројектног бироа Мирјана Милекић ПР Биро за инжењеринг Ми-Ми инжењеринг из Београда, обишли су објекте чији су власници на листи корисника којима је потребно реновирање породичних кућа (9 објеката).

На листи корисника налазе се четири корисника из ромске популације и пет корисника – породице са чланом који има инвалидитет. Обилазак објеката је учињен како би се пројектанти непосредно обавестили које радове на појединчним објектима је потребно пројектовати како би и ти објекти били санирани на начин који ће њиховим корисницима обезбедити да их што боље користе.



Пројекат „Бољи живот за све грађане Љубовије“ финансира Европска унија кроз програм „Подршка Европске уније социјалном становању и активној инклузији“ (EU SHAI), који спроводи Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС)


Приликом обиласка објеката са пројектантима су били чланови тима који у име Општинске управе Општине Љубовија учествују у реализацији пројекта.

Пројектанти су након обиласка изјавили да ће сва пројектна документација бити сачињена и предата наручиоцу у уговореном року. Наведени пројектни биро је као најповољнији понуђач у јавној набавци коју је расписала Општина Љубовија добио посао Израде пројектно – техничке документације за адаптацију кућа у оквиру Пројекта социјалног становања и инклузије рањивих група – Бољи живот за све грађане Љубовије.



Пројекат „Бољи живот за све грађане Љубовије“ финансира Европска унија кроз програм „Подршка Европске уније социјалном становању и активној инклузији“ (EU SHAI), који спроводи Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС).

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa