Инфо

24. март 2022.24. мар 2022.
Младост навикла на победе – ВК Сава

Младост навикла на победе – ВК Сава

ВАТЕРПОЛО: ПРВА Б ЛИГА

Победе у низу

Нова убедљива победа. Кикинда још фаворит. Шапчани концентрисани на своје резултате. Очекивања већ превазиђена
Сава чини шта је до ње да освоји титулу, али је свакако превазишла очекивања, то чини и даље. Бараж за Прву А лигу је сигуран свакако.

Кошутњак, иако искуснији, није био адекватан ривал и шта је табела показала пре меча, доказао је базен, резултат је довољно сликовит.

Пред Шапчанима је викенд паузе, слободни су у наредном колу, ослушкиваће дешавања из Кикинде и припремати гостовање у Бања Луци. У тај меч улазе као фаворити. Ипак, Бањалучани су у борби са Кошутњаком да избегну испадање.

- Нисмо наметали императив момцима пред старт, али су они превазишли све и показали карактер. Кикинда је фаворит. Ми размишљамо о наредном дуелу, желимо победу. Ако не буде довољно за прво место, бићемо други и спремати бараж. Желимо успех у сваком мечу - рекао је асистент тренера Саве Бојан Богићевић.

Сава – Кошутњак 16:5 (4:2, 4:1, 5:1, 3:1)
Градски базен. Гледалаца: 300. Судије: Радовановић и Клисура (оба Београд). Искључења: Сава 6, Кошутњак 7. Петерци: Сава 3 (3).
САВА: Алимпић, Новаковић 2, Бабић 3, Зец 1, Марић 1, Трбовић 2, Савковић, Јездимировић 1, Пантелић 2, Лазић, Зец 3. Мићановић 1, Мијаиловић, Мићић. КОШУТЊАК: Миленковић, Гријановић, Јосијевић, Павловић, Спасовић 1, Срејић, Пуача, Јевтовић, Стефановић , Стефановић 1, Савић 1, Зец 2, Недовић, Пантић.


Дорћол није успео да намучи Кикинди, славио је ЖАК убедљиво. У дербију претпоследњег кола дочекују Спартак Прозивку.

Победа ЖАК или реми враћа њих на прво место, евентуална победа Суботице задржава Саву на врху и аутоматски Шапчани постају прво фаворити за виши ранг.

У могућем баражу ривал ће бити велики Бечеј или Расина, битка два клуба још траје. Обе екипе имају по десет бодова два кола пре краја.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa