Инфо

31. март 2022.31. мар 2022.
Вучићу држава служи да “управља поданицима, да шири страх”.  “Уништили су институције, јер им то за њихов систем владавине не треба", Фото: "Глас Подриња"

Вучићу држава служи да “управља поданицима, да шири страх”. “Уништили су институције, јер им то за њихов систем владавине не треба", Фото: "Глас Подриња"

ПРЕДСЕДНИЧКИ КАНДИДАТ ЗДРАВКО ПОНОШ НА СКУПУ У ШАПЦУ

Закон о враћању отетих пензија

“Његова држава је инструмент страха”, рекао је Понош у Шапцу. Понош је изјавио да су његови саветници писац Синиша Ковачевић и универзитетски професор Чедомир Чупић, а Вучићеви некадашњи немачки канцелар Герхард Шредер и бивши британски премијер Тони Блер, који су одлучивали о НАТО бомбардовању Србије 1999. године
Председнички кандидат коалиције Заједно за победу Србије Здравко Понош изјавио је у петак у Шапцу да шефу државе Александру Вучићу држава служи да “управља поданицима, да шири страх”.

-Његова држава је инструмент страха, рекао је Понош у Шапцу.

Понош је изјавио да су његови саветници писац Синиша Ковачевић и универзитетски професор Чедомир Чупић, а Вучићеви некадашњи немачки канцелар Герхард Шредер И бивши британски премијер Тони Блер, који су одлучивали о НАТО бомбардовању Србије 1999. године.

-Моји су бољи од мене, и то раде џабе. Твоји су гори чак и од тебе и мораш много да их платиш, поручио је Понош, обраћајући се Вучићу.

Фото: "Глас Подриња"


-Вучићу држава служи да “управља поданицима, да шири страх”. “Уништили су институције, јер им то за њихов систем владавине не треба. У том систему, као чекићем, свако ко има главу служи као ексер, рекао је Понош.

Они се према држави односе као пијанац према будилнику. Нису у стању да га подешавају, него га гађају ципелом, изјавио је Понош, уз констатацију: Кад нам тај часовник профункционише и фино се подеси, онда ће се доносити закони, да буду по вољи свима.

Понош је изразио наду да ће први закон који ће потписати као шеф државе бити о враћању отетих пензија.
ФоНет

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa