Инфо

31. март 2022.31. мар 2022.
Фото: Мачва Инфо

Фото: Мачва Инфо

ДЕВЕТА МЕЂУНАРОДНА ИЗЛОЖБА ПАСА CACIB BOGATIĆ 2022.

Испуњена очекивања

Укупни победник у свим разредима и FCI групама је Cane corso Mario Strajano , власника Љубомира Црнојакића из Мартинаца. Јуниорски победник на манифестацији J. BIS CACIB Bogatić 2022. је немачки špic-pomeranac Doktor Korea Orange Line Eddy, власника Николе Лукића из Београда
Протекле суботе на стадиону Фудбалског клуба „Мачва“ у Богатићу, одржана је девета по реду Међународна изложба паса свих раса CACIB Bogatić 2022. Пријављено је и учествовало преко 400 паса из 18 европских земаља и САД.

Укупни победник у свим разредима и FCI групама је Cane corso Mario Strajano , власника Љубомира Црнојакића из Мартинаца. Јуниорски победник на манифестацији J. BIS CACIB Bogatić 2022. је немачки špic-pomeranac Doktor Korea Orange Line Eddy, власника Николе Лукића из Београда.

У име Кинолошког савеза Мачве бројне госте и учеснике изложбе, поздравио је Славољуб Андрић, међународни кинолошки судија. Манифестацију је званично отворио помоћник председника општине Богатић Матија Миловановић. Међу гостима је био и генерални секретар Кинолошког савеза Србије др Махмуд Ал Дагистани.

Манифестација је испунила сва очекивања, а урганизована је уз подршку Међународне кинолошке федерације, Кинолошког савеза Србије и општине Богатић.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa