Инфо

31. март 2022.31. мар 2022.
Преедставници Удружења  предузетника Општине Богатић,  Радосав берић и милан даничић  на сајму У Дубаију

Преедставници Удружења предузетника Општине Богатић, Радосав берић и милан даничић на сајму У Дубаију

СВЕТСКА ПРОМОЦИЈА

Привредници из Богатића на сајму у Дубаију

Наш филм и презентација коју смо одржали пред великим бројем посетилаца из целог света наишли су на велико интересовање страних инвеститора. Са некима од њих имали смо дирекне и конкретне разговоре, где смо им приближили потенцијалне могућности за инвестиције како у сектору туризма, тако и у области пољопривреде, каже Милан Даничић, председник Општег удружења предузетника Општине Богатић
Представници Општег удружења предузетника Општине Богатић, Милан Даничић и Радосав Берић, посетили су највећу светску изложбу EXPO 2020, која се ових дана одржава у Дубаију, у Уједињеним Арапским Емиратима и тамо присуствовали промоцији геотермалних потенцијала Општине Богатић.

-Наш филм и презентација коју смо одржали пред великим бројем посетилаца из целог света наишли су на велико интересовање страних инвеститора. Са некима од њих имали смо дирекне и конкретне разговоре, где смо им приближили потенцијалне могућности за инвестиције како у сектору туризма, тако и у области пољопривреде, каже Милан Даничић, председник Општег удружења предузетника Општине Богатић.

Даничић са Марком Селаковићем, директором канцеларије Привредне коморе Србије у Дубаију


Његову изјаву допуњује Радосав Берић: „Разговарали смо са Марком Селаковићем, директором канцеларије Привредне коморе Србије у Дубаију и договорили његову посету Општини Богатић. Он нас је повезао са делегацијом кинеских привредника који су врло заинтересовани за наше потенцијале. То бих апострофирао као најконкретнији закључак састанка, али желим да кажем да смо поред кинеза причали и са Словенцима, представницима привредника из Анголе, као и са озбиљним домаћим инвеститорима, који нису били упознати са овим својеврсним даром природе који поседујемо“.

Међу 193. земље, запажено место има српски павиљон, а последњих седам дана на централном месту у павиљону презентован је филм о геотермалним потенцијалима Општине Богатић.

На крају председник Општег удружења предузетника ове локалне самоуправе, Милан Даничић и овом приликом захваљује Општини Богатић и њеној Туристичкој организацији, који су заједно са Удружењем предузетника, на чијем је челу учествовали у стварању филма којим су успели да привуку велику пажњу на поменутој изложби.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa