Инфо

31. март 2022.31. мар 2022.
Ћосић са тренерима Јовичићем и Родригезом

Ћосић са тренерима Јовичићем и Родригезом

БОКС: БК МАЧВА

Ћосић потврдио примат

Млади боксер шабачке „Мачве“ Урош Ћосић победио је у 7. колу Боксерске лиге Србије такмаца из Вождовца Луку Катића једногласном одлуком судија 3:0. Ћосић је славио у кадетској конуренцији, тежинској до 48 кг. Био је ово дуел два шампиона Војводине само у различитим категоријама.

-Напоран меч, физички захтеван. Реч је о трећем дуелу ових ривала, до сада је однос био 1:1. Важно је да је потврдио примат у својој категорији после злата које је донео у Шабац, а максималним приступом је Урош завредео победу и сада се спремамо за државно током лета где је циљ титула и позив у државну репрезентацију – истакао је његов тренер и директор Мачве Бранислав Јовичић, додајући да су изузетно важни и трофејни дани за БК Мачву у низу.

-Урош је род са покојним Славком Ћосићем, нашим некадашњим тренером и најзаслужнијим што је Боскерски клуб Мачва опстао у ранијем периоду. Поносни смо што је Спортски савез изабрао баш Славка за добитника постхумног признања. Желимо да наставимо по принципима које је он поставио у тренерском раду.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa