Инфо

31. март 2022.31. мар 2022.
Победама до плеј офа: фото Медицинар (фб страна)

Победама до плеј офа: фото Медицинар (фб страна)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Борба у троје траје

После пораза од Војводине Медицинар је био пред немогућом мисијом пласмана у плеј оф. Млад и некомплетан тим суочио се са изазовом победе у четири од пет преосталих мечева, а сваки је тежи од наредног. Прва препрека био је вицешампион Раднички и она је успешно савладана 31:28 (14:10). Иако је умор у финишу претио да отме бод или два, домаћин који је показао више у 50 минута, очувао је тријумф у последњих десет и обезбедио повратак на пету позицију. Уколико постоји меч где изабранице Сандре Колаковић могу бити релаксиране, то је наредни када гостују Јагодини.

Јагодинке бране титулу, тренутно су лидери и апсолутни су фаворити у овој утакмици. Тим је састављен за титулу, дупла круна једини успех. Један пораз на домаћем терену већ је превише за Драгана Маркова. Све осим сигурне победе је, не изненађење, већ чудо.

У три утакмице које следе Медицинар дочекује Железничар, потом Наису и на крају гостује Младости. Шест бодова ће бити императив. Наиса има тешке дуеле против Железничара у Инђији, Медицинара у Шапцу и Бекамента на свом терену у последњем колу, док не би требало да има проблема против Звезде. Још увек је свакако у борби и Раднички који има најлакши распоред у финишу. Дочекује Младост и Врбас, односно гостује у Бору и Београду. Фаворит је у сваком од мечева и потребан је један пораз или два ремија Шумадијки да би Шапчанке уз шест бодова у преостала четири кола могле у плеј оф.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa