Инфо

7. април 2022.7. апр 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

У ТОКУ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ ОТВОРЕНИХ БАЗЕНА

Летње освежење за 4.000 Шапчана

“Увелико се ради на изградњи три базена на отвореном - олимпијског (димензије 50x20x2 метара), малог (димензије 25x15x1 метара) и беби базена (пречника 12 и дубине 0,4 метара). За само шеснаест месеци руковођења градом успели да уђемо у реализацију овог пројекта и испунимо вишедеценијски сан наших суграђана, због чега сам изузетно поносан. Када смо причали да ћемо да радимо отворене базене нико нам није веровао, а данас сведоче наша дела”, истакао је градоначелник Пајић. Очекује се да ће на овој локацији летње освежење моћи да пронађе између 3.000 и 4.000 Шапчана
Градоначелник Шапца др Александар Пајић и председник Скупштине града Немања Пајић протекле недеље су обишли радове на изградњи комплекса отворених базена. Вредност ове инвестиције је око 330 милиона динара, а средства су опредељена буџетом града Шапца.

- Увелико се ради на изградњи три базена на отвореном - олимпијског (димензије 50x20x2 метара), малог (димензије 25x15x1 метара) и беби базена (пречника 12 и дубине 0,4 метара). За само шеснаест месеци руковођења градом успели да уђемо у реализацију овог пројекта и испунимо вишедеценијски сан наших суграђана, због чега сам изузетно поносан. Када смо причали да ћемо да радимо отворене базене нико нам није веровао, а данас сведоче наша дела, истакао је градоначелник Пајић.



Очекује се да ће на овој локацији летње освежење моћи да пронађе између 3.000 и 4.000 Шапчана.

- Поред комплекса базена, у плану је изградња трибина са 850 седећих места, простора за свлачионице и помоћне просторије, оставе за реквизите, изградња просторија за запослене, санитарних чворoва и тушева, осветљење са унутрашњом и спољашњом расветом, што ће овај део града учинити прелепим. Сви радови се финансирају из буџета града, без икаквог задуживања, додао је градоначелник Пајић.
Радове изводи конзорцијум фирми које предводи шабачки СЕТ, а завршетак је планиран за месец јул.
М.Ф.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa