Инфо

7. април 2022.7. апр 2022.
Расина на путу до снова
ВАТЕРПОЛО: БАРАЖ ЗА ПРВУ А ЛИГУ

Расина на путу до снова

Шабачка „Сава“ је очекивано, у изузетно ефикасном мечу у Бања Луци освојили три бода и обезбедила место у баражу за попуну Прве А лиге. Вицешампионско звање је младе Шапчане одвело на крушевачку Расину и већ синоћ су одиграли први дуел ови ривали. Не знамо исход у тренутку штампања листа, али је за све доступан на нашем порталу.

Бања лука – Сава 15:20 (4:4, 3:5, 4:7, 4:4)
Градски базен. Судије: Радић и Шукић. Искључења: Бањалука 5, Сава 12. Петерци: Бањалука 1 (1), Сава 4 (3).
БАЊАЛУКА: Миловановић, Амиџић 2, Главић 1, Стевандићм Н.Дардић 3, Шобић 2, Смољић, Симић, Д.Дардић 1, Којчиновић 1, Димирашиновић 1, Вујковић 4, Јагодић, Јовановић.
САВА: Рисзћ, Новаковић 2, Бабић 2, Лукић 2, Васић 1, Трбовић 4, Јездимировић 2, Јовановић 1, Пантелић, Лазић 1, Зец 3, Мићановић, Гошић , Мичић 1.


У Првој А лиги ће играти тим који први оствари две победе. У суботу свакако на Градском базену гостује крушевачки клуб, надамо се у мечу где победа најмлађи тим у Првој Б лиги, Саву, води ранг изнад. Евентуална мајсторица је опет под Багдалом у следећу среду. Као што су и раније истицали у клубу, Сава је одавно превазишла сва очекивања и Прва А лига би била смео сан који су заслужили.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa